Huis te koop Premium Corner

Vanuit de douche zie je de zon opkomen

04 oktober 2019

Franka Brouwer (45) en Adjan Kodde (48) waren net vanuit Amsterdam in het 35 kilometer noordelijker gelegen Midwoud neergestreken toen een dorpsgenoot voor de deur stond. ‘Of ik in de dorpsraad wilde,’ zegt Brouwer. ‘Ik zei “ja”, want ik ben graag betrokken bij het wel en wee in het dorp.’ Ook Kodde integreerde snel als voorzitter van de tennisclub.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.