Op de ranglijst Premium Corner

Chauffeurs en politiemensen doen het gevaarlijke werk

07 oktober 2019Leestijd: 1 minuut

De gevaarlijkste beroepsgroepen worden nog altijd gedomineerd door mannen, blijkt uit de Nationale Enquête Arbeids­omstandigheden, uitgevoerd door onderzoeksinstituut TNO en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Van alle werknemers gaf 15,5 procent aan vaak of ­altijd gevaarlijk werk te doen. Bij mannen is dat 20 procent, bij vrouwen 10 procent.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.