Op de ranglijst Premium Corner

Pensioenfondsen zoeken dekking

03 oktober 2019Leestijd: 1 minuut

Pensioenfondsen hebben het lastig door de dalende rentes. De aandacht gaat vooral uit naar de fondsen die er financieel slecht voor staan. Toch presteren veel fondsen ondanks de barre marktomstandigheden nog steeds prima. Uit cijfers van De Nederlandsche Bank blijkt dat per juli 175 fondsen over het voorafgaande jaar een dekkingsgraad hadden van boven de 100 procent, waarvan 34 boven de 120 procent.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.