Hypotheekrente Premium Corner

Nooit meer aflossen

25 september 2019

Geldverstrekkers buitelden deze zomer over elkaar heen met renteverlagingen. Sommige banken wijzigden de tarieven wel twee keer per week. Met als resultaat dat de rente nog nooit zo laag was als nu. Dat is een direct gevolg van ontwikkelingen op de financiële markten, waar de rente op staats- en bedrijfsleningen – waaraan de hypotheekrente is gekoppeld – ook sterk daalt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.