Achter de komma Premium Corner

Gezocht: vluchtelingen voor traineeships

14 mei 2019Leestijd: 2 minuten

Gezocht: vluchtelingen voor traineeships. Vorige week opende provincie Gelderland een sollicitatieprocedure voor statushouders, vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Acht plekken worden er vergeven voor het ‘Gelders traineeship voor statushouders’. Twee jaar krijgen ze lessen in de Nederlandse taal, werkcultuur en draaien ze mee in de provincie. Bijvoorbeeld door in het team ‘water’ te werken aan een betere waterkwaliteit.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.