11 vragen aan Premium Corner

Gordon Willoughby: ‘Het leven is te kort voor pessimisme’

04 maart 2019Leestijd: 6 minuten

1. Hoe was uw jeugd?

‘Ik heb een gelukkige jeugd gehad. Een typisch Britse middle class achtergrond. Ik ben in Bristol opgegroeid en heb een oudere en een jongere broer. Mijn vader werkte in het bedrijfsleven en mijn moeder was lerares. Mijn ouders hebben me sterke waarden meegegeven, vooral mijn moeder. Ze stimuleerden ons om hard te werken, om te blijven proberen. Behandel anderen zoals je zelf wilt worden behandeld, is een toetssteen voor bijna alles wat ik doe. Ik pas het toe in het werk en privé.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,60 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.