Premium Lock Susi Zijderveld: ‘In lastige dossiers ben ik op m’n best’

28 januari 2019Leestijd: 7 minuten
Susi Zijderveld

1. Wat voor jeugd hebt u gehad?


Susi Zijderveld (49)
Geboren in Canada
Studie rechten
Advocaat bij Stibbe, diverse functies DNB, algemeen directeur CBR. Vanaf 2016 in raad van bestuur NS als directeur risicobeheersing
Getrouwd, twee kinderen

‘Een vrije jeugd. Mijn ouders gingen me niet overhoren of controleren, maar er was wel de onuitgesproken verwachting dat ik het goed zou doen. Ik moest niet thuiskomen met te veel ellende, het was niet de bedoeling dat we failures werden. Mijn ouders vonden het schoolsysteem nogal dwangmatig, dus we werden eerder opgejut om daar vrij mee om te gaan. Als ik geen zin had om naar school te gaan, was het ook goed. Dan ging ik gezellig iets leuks doen met mijn moeder.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,40 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Premium Lock

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.