verzekering Premium Corner

Begrafenispolis blijkt vaak niet nodig te zijn

18 augustus 2018Leestijd: 3 minuten

Alleen als u verwacht vrijwel niets na te laten, is een uitvaartverzekering zinvol. Verder hebben de verzekeringen weinig meerwaarde.

Met enige regelmaat valt zo’n brief met een aanbieding voor een uitvaartverzekering in de bus, doorgaans met een afbeelding van opgetogen ouderen op de envelop. Toch maar eens regelen, zodat uw nabestaanden na uw overlijden niet voor hoge kosten komen te staan?

Nee, niet doen, luidt het antwoord van budgetvoorlichter Nibud. Tenzij u verwacht berooid te overlijden. Blijft er enig kapitaal over – of dat nou spaargeld, een effectenportefeuille of overwaarde op uw woning is – dan heeft zo’n verzekering weinig zin.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.