M'n Goeie Geld Premium Corner

‘Ik heb Bob Dylan zo’n vijftien keer zien spelen’

17 mei 2018

‘Wetenschappers zijn geneigd om te zeggen dat ze weinig verdienen, maar als ik terugdenk aan mijn jeugd, dan verdien ik best veel. Mijn moeder en ik moesten samen rondkomen van haar uitkering van 1.000 euro.

‘In 2013 ging ik met mijn vriendin samenwonen in de Transvaalbuurt, een opkomende wijk in Amsterdam-Oost. Toen onze relatie vorig jaar uitging, wilden we ieder een nieuw huis zoeken, maar door de overspannen huizenmarkt lukte dat niet. Zij is toen verhuisd en een vriend is bij mij ingetrokken om de huur te delen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner
Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.