Handige Gadget Premium Corner

Krachtige, draadloze Dyson met grote batterij

09 mei 2018Leestijd: 1 minuut

Een groot minpunt van de vorige draadloze stofzuiger van Dyson was de beperkte tijd dat hij het deed. Bij de Cyclone v10 Absolute is de accu na 3,5 uur laden vol en gaat hij in de middelste van drie standen een uur mee, genoeg om een gemiddeld huis te doen. Zakken zijn niet nodig, al het vuil komt in een filter. Door het compacte ontwerp neemt het apparaat weinig ruimte in.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.