Te koop Premium Corner

Statig en sfeervol monumentaal pand

02 februari 2018

In Winssen, het kleinste dorp van de gemeente Beuningen, staat sinds 1815 een notariswoning. Marjo (66) en Paul (66) Cousijn kochten dit monumentale pand met rieten kap 32 jaar geleden voor omgerekend 181.000 euro. De lange oprit langs de natuurlijke vijver, die reageert op de waterstand van de Waal, zorgt voor een statige uitstraling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.