Bedrijven Premium Corner

‘Talent? Heb ik niet echt. Wel heel veel energie’

22 juni 2017Leestijd: 4 minuten

Ooit was hij een bikkelharde ijshockeyer en beleefde hij wildwestavonturen als pizza­pionier. Nu leidt Danny Galiart (49) de World ­Kiteboarding League, die hij zelf oprichtte.

Aan het eind van het gesprek heeft Danny Galiart nog een ingeving. Een pr-stunt. Zou het tweevoudig wereldkampioen kitesurfen Youri Zoon, die even daarvoor is aangeschoven in de Texelse strandtent, lukken om al kitesurfend de veerboot tussen Den Helder en het eiland te verslaan? ‘Reken maar dat het mooie publiciteit zou opleveren,’ dagdroomt Galiart. ‘Camera aan boord, drone erboven.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.