economie

Heinz en Unilever: concurrenten in het schap

17 februari 2017Leestijd: 1 minuut

Het Amerikaanse voedingsmiddelenconcern Kraft Heinz heeft een overnamebod gedaan op de Anglo-Nederlandse concurrent Unilever. De meeste mensen laden, zonder het te weten, wekelijks producten en merken van de twee concerns in hun winkelwagen. In de schappen van de supermarkt staan ze vlak naast elkaar.

 

 Honig (Kraft Heinz)  Knorr (Unilever)
1224-964441-lasagne_bolognese
 Heinz (Kraft Heinz)
 Calvé (Unilever)
calve-ketchup
 Wijko (Kraft Heinz)
wijko
 Conimex (Unilever)
conimex-sauzen-marinades-satesaus-mild-kant-en-klaar
 Kraft mayo (Kraft Heinz)
kraft-mayo
Hellmann’s (Unilever)hellmanns

 

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.