Liesbeth Wytzes Premium Corner

Dat is nog eens een verrassende straf!

06 oktober 2021

Een Britse rechter heeft barmhartigheid laten prevaleren boven wraakzucht. Een blanke racist had allerlei gebruiksaanwijzingen voor het zelf fabriceren van een bom op zijn computer staan. De rechter gaf de terrorist in de dop, naast een voorwaardelijke celstraf, een leeslijst op. Liesbeth Wytzes vroeg zich af welke boeken Nederlandse boeven zouden moeten lezen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.