cultuur

‘Oer-Hollandse’ Ronald Koeman nieuw uithangbord HAK

19 september 2013

Feyenoord-trainer Ronald Koeman is vanaf volgende week te zien in reclamespotjes van groentefabrikant HAK. De trainer van de Rotterdamse voetbalclub vervangt Martine Bijl, die jaren te zien was in de spotjes van HAK.

Koeman verklaart donderdag dat hij bekend is met de producten van de groentefabrikant: ‘Ik ben van jongs af aan opgegroeid met de groenten van HAK.’

Maaltijd

De trainer heeft duidelijk affiniteit met HAK: ‘Elke week staat bij ons thuis zeker één keer een lekkere maaltijd met aardappelen, groenten en vlees op tafel. En laten we eerlijk wezen, op zijn tijd is dat heerlijk,’ aldus Koeman.

De groentefabrikant verheugt zich op de komst van de trainer. Marketingdirecteur Nicole Freid van de fabrikant is blij met de keuze voor Koeman: ‘Ronald is nuchter, sympathiek en Oer-Hollands.’ Volgens haar past dat precies bij het merk.

De eerste reclamespot waarin Ronald Koeman te zien is, is al opgenomen: vanaf 25 september wordt de spot uitgezonden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.