Premium Lock Koken met fruit: zoethaat in gerechten

20 juli 2016Leestijd: 2 minuten
perziken

Fruit verwerken in hoofdgerechten? Je kunt voor minder in de kraag worden gevat door de culipolitie. Ananas op de pizza, of pilav met van die zoete perziken uit blik, ze gelden als oubollig geknoei in de keuken, geboren uit een kinderlijke voorkeur voor zoet.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw