cultuur Premium Corner

Allemachtig: een populair woord in het Midden-Oosten

26 april 2016Leestijd: 1 minuut

Het is zeker niet onzinnig om te beweren dat moslims de grootste slachtoffers zijn van islamitische terreur. Zo hebben de aanslagen van IS de toeristenindustrie in het Midden-Oosten een enorme klap toegebracht. Wat betekent dat de lokale kooplui zich extra gretig storten op het sterk teruggelopen aantal toeristen. Waarbij ze graag hun kennis van de taal van de bezoekers demonstreren.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.