cultuur Premium Corner

Igno Sutorius (1952-2016): een fijnbesnaarde, bescheiden heer

12 januari 2016

Afkomstig uit een juristenfamilie wist Ignace Ernst Marie – Igno – Sutorius al jong dat hij advocaat wilde worden. Hij deed vooral arbeidsrecht, was deken van de Orde van Advocaten Breda en rechter-plaatsvervanger in Middelburg. Sutorius – getrouwd en vader van Noortje (17) – overleed woensdag 6 januari aan kanker. Hij werd 63 jaar.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.