EW Zihnigasten #10: Marleen Stelling

11 juli 2023Leestijd: 1 minuut

In deze aflevering van EW Zihnigasten gaat Zihni Özdil in gesprek met theoloog en journalist Marleen Stelling.

Na het afronden van haar studie theologie in Leiden en het behalen van een masterdiploma in Journalistiek en Nieuwe Media, trad Marleen in 2013 toe tot de IKON als redacteur van de Vermoeden Viering. Al snel werd ze ook presentator van het programma op NPO Radio 5 en was ze te horen als een van de presentatoren van het EO-programma Dit is de Nacht op NPO Radio 1.

Sinds september 2016 schittert Marleen ook op televisie als presentator van Het Vermoeden, een interviewprogramma dat voorheen werd geproduceerd door de IKON en later is overgenomen door de EO. Daarnaast heeft ze haar talenten laten zien als presentator van De Nachtzoen, Café Lazarus en Zie je zondag, verschillende inspirerende EO-gespreksprogramma’s.

Dit jaar bracht Marleen haar langverwachte debuutroman Breuklijnen uit. In deze aflevering van Zihnigasten zal ze met Zihni Özdil spreken over haar roman, theologie en God. Breuklijnen is een aangrijpende roman waarin het verhaal wordt verteld van Lies, die wordt geconfronteerd met de afwijzing van haar moeder en haar eigen identiteit probeert te begrijpen.

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."