Culinair Premium Corner

Hummus: de pesto van dit tijdperk

30 juli 2020Leestijd: 2 minuten

Wat pesto was voor de jaren negentig, dat is hummus voor het huidige tijdperk. Het goedje op basis van kikkererwten begon zijn opmars al lang geleden via kookboeken over de keukens van het Midden-Oosten en dankzij Libanese en Israëlische restaurantjes. Maar je bent als gerecht in Nederland pas echt culinair ingeburgerd als je bij de supermarkt in de aanbieding ligt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.