Premium Lock Hummus: de pesto van dit tijdperk

30 juli 2020Leestijd: 2 minuten
Zelfgemaakt smaakt veruit het best. Foto: iStock

Wat pesto was voor de jaren negentig, dat is hummus voor het huidige tijdperk. Het goedje op basis van kikkererwten begon zijn opmars al lang geleden via kookboeken over de keukens van het Midden-Oosten en dankzij Libanese en Israëlische restaurantjes. Maar je bent als gerecht in Nederland pas echt culinair ingeburgerd als je bij de supermarkt in de aanbieding ligt.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw