Boekrecensie Premium Corner

Biografie over bijna vergeten D66-oervader (***)

07 april 2020Leestijd: 3 minuten

Met de nagedachtenis aan politici kan het raar lopen. Neem Hans Gruijters. Aanvankelijk was hij actief als kroegbaas, journalist en Amsterdams gemeenteraadslid voor de VVD. Vervolgens kreeg hij – samen met Peter Baehr en Erik Visser – landelijke bekendheid als een van de oervaders van D66. Ook was hij van die partij de eerste ideoloog en de eerste minister.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.