Premium Lock Gedroogde dooier

06 september 2019Leestijd: 2 minuten
Bij de bereiding voltrekken zich wonderlijke natuurkundige, chemische en biologische fenomenen. Foto: iStock

Ober, wat doet u nu? dacht ik de eerste keer dat ik het zag. Er gaat toch geen gedroogde abrikoos over de pasta? Maar wat de gedienstige gastheer over de fettucine raspte, was geen vrucht, maar eidooier. In de Verenigde Staten en Engeland schijnt het al een trendje te zijn, in Nederland zie je het nog niet zo vaak.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw