Premium Lock Indonesische gerechten in een nieuw jasje

03 mei 2019Leestijd: 2 minuten
Lomboks, of rode pepers, zijn onmisbaar in de Indonesische keuken. Foto: iStock

Het is nog altijd jammer dat een van Nederlandse beste koks de restaurantkeuken vaarwel zei en zijn carrière vervolgde bij Marfo, een bedrijf dat maaltijden verzorgt voor vliegmaatschappijen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw