Documentaire Premium Corner

AOC steelt show in spannende documentaire (****)

15 mei 2019Leestijd: 1 minuut

Regisseur Rachel Lears kon niet bevroeden hoezeer ze met haar neus in de boter viel toen ze vier vrouwelijke debutanten in de Amerikaanse politiek ging volgen. Een van hen was Alexandria Ocasio-Cortez (‘AOC’), een jonge New Yorkse uit een eenvoudig gezin van Puerto Ricaanse komaf, die tijdens het filmen van de documentaire een landelijke bekendheid wordt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.