Huwelijk Premium Corner

Alain Ancery (33) en Setareh Foumani (32)

24 oktober 2017Leestijd: 1 minuut

De huwelijksdag van Alain Ancery en Setareh Foumani zat vol Perzische invloeden. Alains collega’s van de Hoge Raad hebben het nu nog over de Perzische messendans die de bruid met vriendinnen bij de taartceremonie opvoerde. Schrijver Kader Abdolah, een goede vriend van Setarehs familie, voltrok een deel van de huwelijksceremonie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.