Eten en drinken Premium Corner

Van auto’s naar eten in voormalige autogarage

29 mei 2017Leestijd: 1 minuut

Een industriële look is erg populair bij restauranthouders, maar wie een restaurant begint in een voormalige autogarage, heeft het pas echt begrepen. Grote roldeuren en de tegels op de vloer en muur verwijzen naar de vroegere Volkswagengarage die nu in een hip restaurant is veranderd, midden in de ‘creatieve hub’ Schinkelbuurt. Eigenaardig en vooral gaaf.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.