Premium Lock Meer makreel: alternatief voor (dure) zalm

18 mei 2017Leestijd: 2 minuten
Makreel wordt vaak gerookt, maar is vers ook erg lekker

De zalm wordt duur betaald. Dat was al zo en is de afgelopen weken alleen maar erger geworden. Vorig jaar waren er in Chileense zalmkwekerijen grote problemen als gevolg van giftige algen in het water. Daardoor stierven cicra 25 miljoen zalmen, 10 procent van de totale jaarproductie in Chili. Dat leidde tot enorme prijsstijgingen.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw