Premium Lock Het digestieve nut van zoete toetjes wordt overdreven

10 april 2017Leestijd: 2 minuten
Asperges en rabarber vormen een verrassend nagerecht

Goed nieuws voor wie ook niet van zoet houdt: toetjes worden minder zoet. Een (niet-representatieve) steekproef lijkt die kant op te wijzen. Uiteraard kun je in restaurants het dessert overslaan en kiezen voor kaas, maar steeds vaker zie je een laatste gerechtje dat een stuk minder zoet is dan voorheen gebruikelijk was.

Premium Lock

Laden…

Premium Lock

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf €15 per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

  • Bent u al abonnee, maar heeft u nog geen account? Maak die dan hier aan. Extra uitleg vindt u hier.

 

Premium Lock

Verder lezen?

U bent momenteel niet ingelogd of u hebt geen geldig abonnement.

Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen?

Bekijk abonnementen

Premium Lock

Er ging iets fout

Premium Lock

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw