cultuur Premium Corner

Overleden: Verstraete, Mengelberg, Starzl en Préval

07 maart 2017

Regisseur Guus Verstraete (69) overleed vrijdag 3 maart. Hij regisseerde de film Ik ben Joep Meloen (1981) met André van Duin en tv-shows als Wedden, dat…?, de Surpriseshow, Soundmixshow en programma’s met Paul de Leeuw. In 2004 won Papaul de Zilveren Nipkowschijf. Verstraete was ook ­theaterregisseur en deed onder meer de shows van zijn vrouw ­Simone Kleinsma.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.