#In première Premium Corner

De saxofoon van Van Grinsven die Russisch zingt

16 augustus 2016Leestijd: 1 minuut

Dat weemoed bij de Russen hoort, blijkt uit hun muzikale erfenis. ‘Wat is muziek?’ vroeg componist Sergej Rachmaninov zich af. ‘Zilveren maanlicht. Fluisterende bladeren. Het geluid van een kerkklok in de verte.’ Zijn woorden ademen mysterie en onbereikbaarheid. Dat doet ook de saxofoon van Eva van Grinsven op haar album Rendez-vous Russe, met voor het instrument bewerkte melodieën.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.