Arend Jan Boekestijn Premium Corner

Bom Noord-Korea? Wen er maar aan

02 oktober 2017

Vaak wordt beweerd dat Kim Jong-un een megalomane gek is die met een kernbom een Derde Wereldoorlog zal ontketenen. Kim Jong-un is echter niet gek. Een Derde Wereldoorlog zal hij niet overleven en al zijn inspanningen zijn juist gericht op overleven. Dat is precies de reden waarom hij een kernbom wil hebben. Kernwapens zijn immers de ultieme afschrikking om een machtswisseling te voorkomen, schrijft Arend Jan Boekestijn. 

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.