buitenland

‘Man rijdt in op voetgangers bij parlement’

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP) – Een gewapende man is woensdag voor het Britse parlement neergeschoten, nadat hij vlakbij met een auto op voetgangers was ingereden. De man liet het voertuig achter en viel volgens ooggetuigen mensen aan met een mes, meldde The Telegraph.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.