buitenland

Grimmige beelden van slachtoffers op brug

22 maart 2017Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP/RTR) – Zeker vier mensen zijn woensdagmiddag gewond geraakt op de Westminster Bridge bij het Britse parlement. Dat is te zien op foto’s van persbureau Reuters. Sommige slachtoffers lijken veel bloed te verliezen en bewusteloos te zijn.

Op een van de foto’s is een lichaam te zien dat onder de wielen van een bus ligt. Volgens Britse media is een man met een auto ingereden op voetgangers op de brug. Een fotograaf verklaarde minstens een dozijn gewonden te hebben gezien.

Voorzitter David Lidington van het Britse Lagerhuis verklaarde woensdagmiddag dat een man bij het parlement is neergeschoten door de politie. ,,De vermeende aanvaller is neergeschoten door gewapende agenten”, zei Lidington.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.