buitenland

‘Pepperspray-aanval’ in Sportpaleis Antwerpen

17 december 2016Leestijd: 1 minuut

ANTWERPEN (ANP) – Zo’n dertig bezoekers van een concert in het Antwerpse Sportpaleis zijn vrijdagavond door onbekenden met pepperspray bespoten. Volgens het Sportpaleis zou het de daders te doen zijn geweest om hun slachtoffers af te leiden en hen vervolgens te beroven.

Vijf slachtoffers hadden verzorging nodig, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Het is niet duidelijk of de daders met hun afleidingsmanoeuvre ook iets hebben buitgemaakt.

Het Sportpaleis besloot het concert van Dimitri Vegas & Like Mike niet stil te leggen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.