buitenland

Onderzoekers crash EgyptAir zien explosieven

15 december 2016Leestijd: 1 minuut

CAÏRO (ANP/RTR) – Egyptische onderzoekers hebben sporen van explosieven ontdekt op de resten van slachtoffers van de vliegramp met het toestel van EgyptAir op 19 mei. Dat heeft het Egyptische luchtvaart onderzoekscomité donderdag verklaard.

Het toestel was op weg van Parijs naar Caïro toen het in de Middellandse Zee stortte waardoor alle 66 inzittenden omkwamen. De oorzaak is niet bekend. Wel zijn er aanwijzingen dat vlak voor de ramp brand was ontstaan in of bij de cockpit.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.