buitenland

Keizerlijk stempel brengt 21 miljoen op

14 december 2016Leestijd: 1 minuut

PARIJS (ANP) – Een rijkversierd keizerlijk stempel van jade uit de achttiende eeuw heeft woensdag op een veiling in Parijs 21 miljoen euro opgebracht. Een onbekende Chinese verzamelaar kocht het zeldzame object uit de tijd van keizer Qianlong (1736-1795). De experts van het Franse veilinghuis Drouot hadden de waarde geschat op 500.000 euro, maar door de grote belangstelling vloog de prijs omhoog. De hamer viel pas na een klein kwartier.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.