buitenland

Dodental aanslagen Istanbul loopt verder op

12 december 2016Leestijd: 1 minuut

ISTANBUL (ANP/DPA) – Het dodental door de aanslagen in Istanbul is opgelopen tot 44. Dat maakte minister Recep Akdağ (Volksgezondheid) maandag bekend..

Zaterdagavond ontplofte een autobom bij het stadion van voetbalclub Besiktas. Even later blies een terrorist zich op in de buurt daarvan. Er raakten 155 mensen gewond. Een van die slachtoffers is inmiddels in het ziekenhuis overleden aan haar verwondingen. Het gaat volgens persbureau DHA om een 28-jarige vrouw, die op het moment van de aanslagen in een minibus zat.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.