buitenland

Trump brengt stem uit

08 november 2016Leestijd: 1 minuut

NEW YORK (ANP) – Donald Trump heeft dinsdag in New York zijn stem uitgebracht die moet meehelpen om hem in het Witte Huis te brengen. Stembureau PS59 in Manhattan ontving de Republikeinse kandidaat, die per auto arriveerde.

Volgens The Washington Post gaf Trump na het uitstappen een high-five aan twee kinderen die bij de ingang van het stemlokaal stonden. De Republikein bracht zijn stem uit in het gezelschap van zijn echtgenote Melania en zijn dochter Ivanka.

Niet veel later bracht ook running-mate Mike Pence zijn stem uit. De gouverneur van Indianapolis liep samen met zijn vrouw Karen en dochter Charlotte van het gouverneurshuis na het stembureau een blok verderop, daar bracht hij zijn stem uit.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.