buitenland

Twee doden bij schietpartij universiteit LA

01 juni 2016Leestijd: 1 minuut

LOS ANGELES (ANP) – Een schietpartij op UCLA, de universiteit van Los Angeles, heeft woensdag aan twee mensen het leven gekost. De schutter is nog voortvluchtig. De politie heeft de campus afgegrendeld, meldt UCLA.

De politie kamt een van de universiteitsgebouwen, Engineering IV, uit op zoek naar de schutter. Volgens de universiteitskrant, The Daily Bruin, gaat het om een blanke, in het zwart geklede man.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.