buitenland

‘Madeleine McCann ontvoerd tijdens inbraak’

29 april 2016Leestijd: 1 minuut

LONDEN (ANP) – Het Engelse meisje Madeleine McCann is ontvoerd tijdens een mislukte inbraak. De Britse politie zou een bende op het spoor zijn, waarvan een lid in het Portugese resort werkte waaruit het meisje vlak voor haar vierde verjaardag in 2007 verdween.

Britse media melden vrijdag dat de man de chauffeur zou zijn van een bus voor de toeristen in het vakantieoord. Hij zou echter ook hebben samengewerkt met drie anderen. Die waren aanwezig op de plaats van de verdwijning, zou uit gegevens van hun mobiele telefoons blijken.

De mannen zijn al eerder ondervraagd, maar de Britten willen ze verder aan de tand voelen. Eerder bekenden ze wel kleine diefstallen in het complex te hebben gepleegd.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.