buitenland

‘Zeker 500 doden bij offensief Aleppo’

10 februari 2016Leestijd: 1 minuut

BEIROET (ANP) – Zeker vijfhonderd mensen zijn gesneuveld sinds het begin van het offensief in de Syrische provincie Aleppo. Dat meldt het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten woensdag. Onder de slachtoffers zijn zeker honderd burgers.

Het Syrische leger zette begin deze maand een offensief in, gesteund door Iraanse milities en Russische gevechtsvliegtuigen. Tienduizenden mensen zijn voor het geweld op de vlucht geslagen.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.