buitenland

‘Trump kan Republikeinse race gaan winnen’

19 februari 2016Leestijd: 1 minuut

WASHINGTON (ANP) – Donald Trump zou de Republikeinse voorverkiezingen kunnen gaan winnen en moet daarom serieus worden genomen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dat zei de Amerikaanse vicepresident en Democraat Joe Biden donderdag lokale tijd. Volgens Biden speelt Trump in op de angsten die bij kiezers leven.

,,Ik denk dat het zeker mogelijk is dat Trump genomineerd wordt voor het presidentschap. Ik zou hem dus maar serieus nemen, want hij speelt in op de angsten van kiezers en weet die goed onder woorden te brengen”, aldus Biden in een interview met tv-zender MSNBC.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.