In Parijs Premium Corner

Enorme patisseriehype in het land van de gastronomie

04 februari 2020Leestijd: 2 minuten

Met een zwierig handgebaar spuit een van de patissiers  een bodempje banketbakkersroom in het krokante bladerdeegkuipje. Daarop komt een laag slagroom met vanille. De ‘Saint-Honoré’ wordt afgemaakt met enkele minisoesjes met een topping van gezouten karamel.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.