In Caïro Premium Corner

De vrouwen verliezen altijd in Egypte

06 augustus 2019

In de 64ste minuut van de voetbalwedstrijd voor de Afrika Cup tussen Egypte en Zuid-Afrika begin juli, kwam Amr Warda in het veld. Het publiek in Caïro juichte de Egyptische voetballer hartstochtelijk toe. Opmerkelijk, want Warda was een week eerder in opspraak geraakt wegens het sturen van pikante ­foto’s en intimiderende berichten naar vrouwen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.