Verenigde Staten Premium Corner

De president afzetten: zo doe je dat

13 februari 2017Leestijd: 3 minuten

Voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi zegt dat het Huis een officieel onderzoek naar het afzetten van president Donald Trump is gestart. Volgens Pelosi heeft Trump meerdere keren de wet gebroken. Zo zou hij publicatie van een verklaring van een klokkenluider hebben tegengehouden en zou hij de Oekraïense president Volodimir Zelenski hebben gevraagd onderzoek te doen naar mogelijke corruptie door Joe Biden en zijn zoon. Hoe dat afzetten precies werkt? Emile Kossen zocht het in februari 2017 uit. 

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.