buitenland Premium Corner

Ach, toeristen komen vanzelf weer naar Antalya

16 januari 2017Leestijd: 2 minuten

In Antalya kun je Calvé-pindakaas en ­Heinekenbier kopen. Het is een populaire bestemming voor Nederlandse zonaanbidders en een hub voor andere toeristische bestemmingen. Maar momenteel galmen de stemmen van de schaarse toeristen door de lege straatjes van de oude stad. ‘Je bent mijn eerste klant vandaag,’ zegt een tasjesverkoper. Voor de verandering klinkt deze roestige verkooptruc geloofwaardig.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.