algemeen

‘Humor van Ricky Gervais inspireert bij onze experimenten’

29 september 2015Leestijd: 1 minuut

Tim Senders (25) is afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Acteerde in theaterproducties en regisseerde videoclips. Met drie vrienden maakt hij het tv-­programma Streetlab, waarin ze sociale experimenten doen. Streetlab is samen met SynDROOM en Expeditie Robinson genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. ­Geboren in Utrecht, woont in Amsterdam.

Wie inspireert je?

De komiek Ricky Gervais benoemt altijd pijnlijke, gênante momenten. Zijn humor biedt inspiratie voor onze experimenten.

Belangrijkste gebeurtenis?

Het moment dat het maken van leuke filmpjes een professionele baan werd.

Favoriete artiest?

Michael Jackson. Als kind deed ik al zijn danspasjes na.

Wat is je grootste ergernis?

Mensen zitten niet te wachten op spontaan contact, terwijl dat juist heel leuk kan zijn. Laatst had ik in de tram een opmerkelijk gesprek met een blinde jongen. Hij ‘keek’ ons programma door het te horen.

Beste advies?

Wees jezelf. Na de theaterschool dacht ik ‘iets’ te moeten zijn, maar jezelf zijn is goed genoeg.

Elsevier nummer 40, 3 oktober 2015

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.