Wijziging op de site

Elsevier Weekblad past reageren aan

14 augustus 2018

Elsevier Weekblad heeft het registratie- en inlogproces voor de website en app aanzienlijk vereenvoudigd en verbeterd. Hierdoor bestaat voortaan de schermnaam, die wordt getoond bij een reactie op een artikel, automatisch uit een combinatie van de voor- en achternaam van degene die reageert. Zodat – net als bij ingezonden brieven in het blad – duidelijk is wie de reactie geeft.

Zo wil Elsevier Weekblad een open en transparant forum creëren waar iedereen welkom is om zijn of haar mening te geven, mits uiteraard de fatsoensnormen in acht worden genomen. De reacties onder de artikelen en de discussie die daardoor wordt uitgelokt, zijn zeer waardevol.

Elsevier Weekblad hecht aan het schrijven met ‘open vizier’. Daarom publiceren ook de journalisten, columnisten en correspondenten van Elsevier Weekblad onder eigen naam. Zo levert Elsevier Weekblad samen met zijn lezers een waardevolle bijdrage aan het maatschappelijk debat.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.