aanbiedingen

Webvitaal.nl

03 november 2016

Uw winkel om gelukkig gezond te blijven!

logo-webvitaalIedereen weet dat goede voeding belangrijk is voor de gezondheid. Er zijn echter altijd periodes in ons leven waarin we behoefte hebben aan iets extra’s. Dan kan een goed voedingssupplement met de hiervoor extra benodigde vitaminen en mineralen uitkomst bieden.

Webvitaal.nl verkoopt sinds 2005 kwalitatief hoogwaardige webvitaal-medicijnenvoedingssupplementen aan een groeiende groep bewuste consumenten. Vanuit een zeer modern distributiecentrum kunnen ze u binnen 24 uur een breed productassortiment van de meeste topmerken leveren. Zo leveren ze ook producten van VitOrtho Voedingssupplementen. Al bijna 25 jaar is webvitaal.nl exclusief distributeur van de merken NOW en VitOrtho. Onder het eigen merk
‘VitOrtho’ is onder andere een complete serie multivitaminen uitgebracht, de Meer-in-1-lijn. Naast de algemene Meer-in-1 Dagelijks, zijn speciale multi’s voor verschillende doelgroepen ontwikkeld: voor 50-plussers, vrouwen, mannen, tieners, kinderen en vrouwen voor en tijdens de zwangerschap. Bij de samenstelling is uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten op het
gebied van voeding en gezondheid. Hierbij is rekening gehouden met vegetariërs.

SPECIALE AANBIEDING

30%T/m 30 november 2016 biedt webvitaal.nl alle Meer-in-1-multivitaminen aan met een korting van 30% op de adviesverkoopprijs.

Kijk hiervoor op: www.webvitaal.nl/aanbieding

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.