sprekers

Arendo Joustra

15 maart 2019Leestijd: 1 minuut
Arendo Joustra (1957) is sinds april 1989 in dienst van Elsevier Weekblad. Achtereenvolgens als algemeen verslaggever, politiek redacteur, chef van de politieke redactie, correspondent Europese Unie in Brussel en chef van de redactie Nederland. In januari 1996 trad hij toe tot de hoofdredactie, om per 1 januari 2000 hoofdredacteur te worden.

Arendo studeerde journalistiek in Utrecht en aan Iowa State University in Ames, Iowa (Verenigde Staten). Van 1980 tot 1989 werkte hij als sociaaleconomisch-, parlementair- en politiek redacteur van de Volkskrant. Hij bekleedt verschillende bestuursfuncties en was van april 2006 tot en met mei 2010 voorzitter van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren.

Stuur Arendo een bericht
Nodig Arendo als expert uit
Volg Arendo op Twitter